Agenda’s

Quo Vadis is gespecialiseerd in tijd, of beter gezegd het managen van tijd. Daarom vormen agenda’s onze hoofdactiviteit. De onderneming Quo Vadis heeft een plaats veroverd in alle gespecialiseerde distributiekanalen. In de loop der tijd zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler op de betere papierwarenmarkt. We brengen variatie in onze collecties, om in alle behoeften te voorzien. Ook zeer specifieke.

Agenda et notes Quo Vadis – Pastel
Agendas Quo Vadis Docteur Paper

Schoolagenda's voor
september 2020 tot 2021

Quo Vadis voorziet al vele jaren duizenden schoolgaande kinderen, van de basisschool tot het hoger onderwijs, van agenda’s voor het nieuwe schooljaar. Dat doen we enthousiast en met alle plezier.

ONTDEK ONZE SCHOOLAGENDA'S

Quo Vadis -Agendas 2021 nacre

Agenda's voor 2021

Quo Vadis is de uitvinder van Agenda Planing®, het systeem waarbij u in één oogopslag een overzicht heeft van de week. Met onze tientallen verschillende modellen (in klassieke of originele uitvoering) loopt u nooit meer een persoonlijke of zakelijke afspraak mis. Onze agenda’s zijn gemaakt van wit of ivoorkleurig Clairefontainepapier, wat u een onvergelijkbaar schrijfcomfort garandeert.

ONTDEK ONZE AGENDA

Agenda's op maat online

Quo Vadis is al meer dan 60 jaar een geliefd merk bij papierfanaten. Wij wilden heel graag een stapje verder gaan. Daarom hebben we een innovatieve website gemaakt waarop u uw eigen agenda kunt ontwerpen. De website Quo Vadis Factory is in 2018 gelanceerd en biedt u de mogelijkheid om online zelf uw papieren agenda te creëren. Deze agenda op maat wordt daarna individueel volgens uw wensen vervaardigd in onze werkplaats in Carquefou. Enkele dagen later ontvangt u hem bij u thuis, en klaar is Kees! Met Quo Vadis Factory heeft u de vrijheid om te kiezen. Kiezen wanneer de productie van uw agenda wordt gestart, maar ook andere elementen, zoals het formaat, de omslag, de dag- en weekindeling en het toevoegen van persoonlijke en zakelijke evenementen.

ONTDEK ONZE AGENDA'S OP MAAT

De digitale agenda van Quo Vadis

Quo Vadis brengt een revolutie teweeg in de digitale wereld met de creatie van de Quo Vadis-app. Dit is een agenda die u in één oogopslag op uw iPhone kunt raadplegen. De digitale agenda van Quo Vadis is de eerste app waarmee u op eenvoudige wijze uw planning kunt maken en onderverdelen. Uw dagindeling is geoptimaliseerd, en dat maakt het leven net zo gemakkelijk. De app is veelzijdig en intuïtief, en de rubrieken zijn duidelijk herkenbaar. Dankzij de tien verschillende agenda-indelingen kunt u in enkele klikken uw komende afspraken of taken plannen, bekijken of indelen op prioriteit.

ONTDEK DE AGENDA-APP VAN QUO VADIS