Selecteer winkel

Samenwerkingen

11:30

Catalina Estrada

De uit Colombia afkomstige maar in Barcelona woonachtige illustrator Catalina Estrada herinterpreteert de Latijns-Amerikaanse folklore en laat zich voor het ontwerp van haar kleurrijke en vrolijke motiefjes inspireren door de natuur.

Haar belangrijkste inspiratiebronnen zijn flora en fauna, de basis van haar eigen universum dat zich kenmerkt door de schoonheid van kleuren.

Ontdek onze samenwerking met Catalina Estrada
12:10

Docteur Paper

De Franse in Nantes gevestigde kunstenaar Docteur Paper kiest in zijn vrije tekeningen voor ongeëvenaarde details en een mix van onbevangenheid en zorgvuldigheid.

Het bekendste project van Docteur Paper, Travel With Me®, waarop de Quo Vadis-collectie is geïnspireerd, neemt u mee op reis. De kunstenaar ontrafelt de steden die hij heeft bezocht en bewijst ze een eer.

Ontdek onze samenwerking met Docteur Paper
14:30

Magali Fournier

De illustrator Magali Fournier maakt tekeningen voor kleurrijke kinderboeken. Haar eerste boek werd in 2005 uitgegeven door Edition Milan. Daarna werkte ze samen met verschillende uitgevers, voornamelijk voor het eerste deel van de serie 'Princesse Sumo', dat werd uitgegeven door Magnard Jeunesse.

Naast tekeningen maken voor kinderboeken, werkt Marguy aan projecten op het gebied van decoratie, lederwaren en kantoorartikelen in de kleurrijke stijl die haar zo kenmerkt.

Ontdek onze samenwerking met Marguy
15:50

Papier Tigre

Het Parijse bedrijf Papier Tigre ontwerpt sinds 2012 moderne en hoogwaardige kantoorartikelen in kleurrijke stijlen en motiefjes die net wat anders zijn dan u gewend bent.

We werken sinds 2016 samen met Papier Tigre om u een creatieve collectie agenda's en kantoorartikelen aan te bieden die bestaat uit nieuwe moderne en kleurrijke ontwerpen.

Ontdek onze samenwerking met Papier Tigre
17:10

Vitality

De e-sportclub Vitality, waar de beste internationale spelers actief zijn, is opgericht in augustus 2013. Met zijn deelname aan tien spellen en honderden gewonnen wedstrijden, waaronder verschillende wereldtitels, is de club de grootste van heel Frankrijk.

De club heeft prestigieuze partners en onderscheidt zich door zijn sfeer, waarden, overwinningen en competitieve niveau op en buiten het strijdtoneel.

Ontdek onze samenwerking met Vitality
18:20

Ben

Benjamin Vautier is een bekende avant-gardistische kunstenaar die sinds de jaren zestig ook wel bekendstaat als Ben vanwege zijn beroemde handgeschreven witte teksten op een zwarte achtergrond.

Dankzij onze samenwerking met Ben, geniet u elke dag van zijn creaties, bijvoorbeeld op agenda's, notitieboekjes, etuis, tassen, maar ook andere kantoorartikelen.

Ontdek onze samenwerking met Ben

Search engine powered by ElasticSuite