Etuis

Quo Vadis staat leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs en hogeronderwijsstudenten tijdens hun volledige schooltijd bij. Etuis maken onderdeel uit van de basisuitrusting voor het nieuwe schooljaar en worden dagelijks gebruikt. Daarom zijn de etuis van Quo Vadis robuust en geschikt voor iedere fase van hun opleiding!

De etuis met twee vakken zijn handig als u potloden per categorie wilt opbergen. De ronde etuis zijn geschikt voor potloden en zelfs een liniaal. De trendy driehoekige etuis met motiefjes hebben een groot opbergvolume. Een ruime keuze voor leerlingen van de basisschool tot de middelbare school!

trousse-ronde-mini-triangle-compartiments-quo-vadis
trousses-ronde-transparente-enfants-sac-cartable-quo-vadis

Ronde etuis

Jong en oud zijn dol op de ronde etui! Het grote volume is bijzonder geschikt voor het opbergen van scharen, lijmstiften en pennen!

Bovendien worden er elk jaar nieuwe motiefjes ontworpen die rekening houden met de nieuwste trends en interesses bij jonge leerlingen.

ONTDEK DE RONDE ETUIS

trousse-2-3-compartiments-animascot-pratique-rangement-quo-vadis

Etuis met twee vakken

De etuis met twee vakken van Quo Vadis zijn ideaal voor de basisschool of het voorgezet onderwijs. In het ene vakje kunnen de leerlingen hun kleurpotloden kwijt, en in het andere vakje hun viltstiften!

Zo raken de kinderen nooit meer hun tekenmateriaal kwijt tijdens de tekenles! Deze etuis zijn verkrijgbaar in verschillende, gevarieerde kleuren.

ONTDEK DE ETUIS MET TWEE VAKKEN

trousses-triangle-bonne-tenue-plat-cities-quo-vadis

Driehoekige etuis

De driehoekige etuis van Quo Vadis zijn zeer verzorgd vormgegeven. Jonge en oudere schoolkinderen kunnen er probleemloos hun schoolspullen in opbergen!

Er is voor elk wat wils, zoals etuis in verschillende kleuren, met grafische motieven of bloemenprints.

ONTDEK DE DRIEHOEKIGE ETUIS

trousse-petite-mini-pratique-sac-cartable-quo-vadis

Mini-etuis

Mini-etuis zijn dé trend van het jaar! Ze hebben een klein opbergvolume, waardoor ze ideaal zijn voor het meenemen van spullen die strikt noodzakelijk zijn!

Ze zijn perfect voor studenten in het hoger onderwijs, docenten en volwassenen. Ze passen in alle tassen!

ONTDEK DE MINI-ETUIS

trousses-plates-pochettes-colette-quo-vadis

Onze platte etuis

Onze trendy platte etuis zijn ideaal voor studenten en volwassenen om potloden of kleine dagelijkse accessoires in mee te nemen. Dankzij hun compacte formaat passen onze platte etuis in je rugzak of handtas, zodat je alles wat je nodig hebt overal mee naartoe kunt nemen!

PLATTE KITS ONTDEKKEN