Notitieboekjes

De notitieboekjes van Quo Vadis staan u terzijde tijdens vergaderingen, uitstapjes en elk ander belangrijk moment in uw leven. Hierin noteert u belangrijke informatie voor uw werk, of creatieve ideeën over een project dat u al jaren in gedachten heeft. Ze reizen met u mee naar alle uithoeken van de wereld en houden uw mooiste herinneringen voor altijd bij! Ontdek enkele modellen van Quo Vadis-notitieboekjes.

 

carnet-dots-points-ligné-uni-non-ligné-quadrillé-quo-vadis
carnet-ligné-voyage-bureau-journal-intime-quo-vadis

Gelinieerde notitieboekjes

Breng papier tot leven met de notitieboekjes van Quo Vadis! Maak er gebruik van tijdens de hoogtepunten van uw leven, zoals reisherinneringen, kindertekeningen en nieuwe ideeën. Of als ondersteuning bij uw dagelijkse bezigheden, denk maar aan uit te voeren taken, projecten en notities tijdens vergaderingen. Deze gelinieerde notitieboekjes in klein of groot formaat staan u elke dag bij. Optimaal schrijfgemak dankzij het hoogwaardige, witte Clairefontainepapier.

ONTDEK DE GELINIEERDE NOTITIEBOEKJES

bullet-life-journal-dots-carnet-quo-vadis

Life Journal bullet journals

De Life Journal notitieboekjes zijn ontsproten uit het innovatieve concept van de “Bullet Journal®”. Deze notitieboekjes zijn vervaardigd van gestippeld Clairefontainepapier van 90 gram. Creëer zelf uw perfecte agenda of notitieboekje in alle vrijheid! Alle Life Journal notitieboekjes hebben een opbergvakje en een elastiek. Ze komen altijd van pas tijdens belangrijke momenten.

ONTDEK DE LIVE JOURNAL NOTITIEBOEKJES

carnet-points-dots-ligné-ecriture-dessin-prise-note-visuelle-quo-vadis

Notitieboekjes met stippen en lijntjes

Nieuw bij Quo Vadis: notitieboekjes met stippen en lijntjes waarvan de linkerpagina is gestippeld en de rechterpagina is gelinieerd. Ideaal als u visueel bent ingesteld. Aan de ene kant kunt u namelijk tijdens een vergadering of conferentie een tekening of schema maken bij dat wat u hoort en aan de andere kant hebt u voldoende ruimte voor andere informatie zoals een legenda of aantekeningen. Bovendien hebben alle notitieboekjes met stippen en lijntjes een originele kaft waardoor er altijd wel één is die uw persoonlijkheid weerspiegelt!

ONTDEK DE NOTITIEBOEKJES MET STIPPEN EN LIJNTJES

carnet-gestion-projet-accompagnement-quo-vadis

Optimum-notitieagenda voor projecten

Met de Optimum-notitieagenda voor projecten van Quo Vadis bereikt u al uw doelen, zowel zakelijk als privé. In de agenda vindt u notitiepagina’s, jaaroverzichten, balansen en nog veel meer. Op de eerste 32 pagina’s hebt u meer dan genoeg ruimte om al uw dagelijkse bezigheden te ordenen en op te schrijven wat u allemaal nog wilt bereiken. Blader verder en ontdek de verschillende delen waardoor u uw projecten overzichtelijk kunt beheren. Binnenin vindt u notitiepagina’s, een retroplanning en een uitvoeringstabel voor projecten. Bovendien lijkt uw pen dankzij het Clairefontaine-papier van 90 gram over het papier te vliegen. En wanneer u al uw dromen heeft genoteerd, hoeft u ze alleen nog maar te verwezenlijken!

ONTDEK DE EEUWIGDURENDE OPTIMUM-NOTITIEAGENDA VOOR PROJECTEN

carnet-non-ligné-uni-page-blanche-quo-vadis

Niet-gelinieerde notitieboekjes

Put u inspiratie uit de kleinste dingen? Neem dan voortaan een van onze niet-gelinieerde notitieboekjes mee, zodat uw beste ideeën u niet meer ontglippen. Of u nu een collage van tijdschriftartikelen, een herbarium of een moodboard maakt of recepten wilt noteren, er zijn duizend-en-een manieren waarop u dit notitieboekje kunt gebruiken. Zo neemt u al die mooie herinneringen uit het dagelijks leven overal mee naartoe. Het effen notitieboekje is ideaal als u uw creativiteit de vrije loop wilt laten!

ONTDEK DE NIET-GELINIEERDE NOTITIEBOEKJES

carnet-quadrillé-graphique-quo-vadis

Geruite notitieboekjes

Gaat u liever voor een traditioneel notitieboekje, zonder al te veel tierelantijntjes? Dan zijn de geruite Habana-notitieboekjes iets voor u! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en dankzij de harde omslag kunt u gemakkelijk aantekeningen maken zonder dat u aan een tafel hoeft te zitten. De Habana-notitieboekjes zijn voorzien van een opbergvakje voor al uw documenten en kunnen worden gesloten met een elastiek. De versie met effen ivoorkleurig papier is zeer geschikt voor mooie tekeningen, en de versie met gelinieerd of geruit ivoorkleurig papier leent zich uitstekend voor notities tijdens vergaderingen. U hoeft alleen nog maar de kleur te kiezen!

ONTDEK DE GERUITE NOTITIEBOEKJES

carnet-sur-mesure-quo-vadis-factory-creative-sur-mesure

Notitieboekjes op maat

Ontwerp het notitieboekje van uw dromen op de website van Quo Vadis Factory! Maak uw keuze uit onze thematische notitieboekjes: de Bullet Journal®, de Inspiration, de Organisation en de Pratiques. Kies uw favoriete omslag en voeg gepersonaliseerde pagina’s of agendapagina’s toe. Uw notitieboekje wordt daarna individueel vervaardigd in onze fabriek in Carquefou. Enkele dagen later ontvangt u het boekje bij u thuis!

ONTDEK QUO VADIS FACTORY