fbpx

Notitieboekjes

De notitieboekjes van Quo Vadis staan u terzijde tijdens vergaderingen, uitstapjes en elk ander belangrijk moment in uw leven. Hierin noteert u belangrijke informatie voor uw werk, of creatieve ideeën over een project dat u al jaren in gedachten heeft. Ze reizen met u mee naar alle uithoeken van de wereld en houden uw mooiste herinneringen voor altijd bij! Ontdek enkele modellen van Quo Vadis-notitieboekjes.

 

carnets-quo-vadis
EVEREST - carnets Quo Vadis

Gelinieerde notitieboekjes

Breng papier tot leven met de notitieboekjes van Quo Vadis! Maak er gebruik van tijdens de hoogtepunten van uw leven, zoals reisherinneringen, kindertekeningen en nieuwe ideeën. Of als ondersteuning bij uw dagelijkse bezigheden, denk maar aan uit te voeren taken, projecten en notities tijdens vergaderingen. Deze gelinieerde notitieboekjes in klein of groot formaat staan u elke dag bij. Optimaal schrijfgemak dankzij het hoogwaardige, witte Clairefontainepapier.

ONTDEK DE GELINIEERDE NOTITIEBOEKJES

LIFE JOURNAL DOTS - carnets Quo Vadis

Life Journal bullet journals

De Life Journal notitieboekjes zijn ontsproten uit het innovatieve concept van de “Bullet Journal®”. Deze notitieboekjes zijn vervaardigd van gestippeld Clairefontainepapier van 90 gram. Creëer zelf uw perfecte agenda of notitieboekje in alle vrijheid! Alle Life Journal notitieboekjes hebben een opbergvakje en een elastiek. Ze komen altijd van pas tijdens belangrijke momenten. Het assortiment bevat onder meer de Dots Life Journal waarmee u uw eigen agenda kunt creëren, de Bullet Journal® en een notitieboekje voor vergaderingen. De Infinite Life Journal wordt eerder gezien als een eeuwigdurende agenda die u kunt starten wanneer u maar wilt.

ONTDEK DE LIVE JOURNAL NOTITIEBOEKJES

carnet-quadrille-quo-vadis

Geruite notitieboekjes

Gaat u liever voor een traditioneel notitieboekje, zonder al te veel tierelantijntjes? Dan zijn de geruite Habana-notitieboekjes iets voor u! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en dankzij de harde omslag kunt u gemakkelijk aantekeningen maken zonder dat u aan een tafel hoeft te zitten. De Habana-notitieboekjes zijn voorzien van een opbergvakje voor al uw documenten en kunnen worden gesloten met een elastiek. De versie met effen ivoorkleurig papier is zeer geschikt voor mooie tekeningen, en de versie met gelinieerd of geruit ivoorkleurig papier leent zich uitstekend voor notities tijdens vergaderingen. U hoeft alleen nog maar de kleur te kiezen!

ONTDEK DE GERUITE NOTITIEBOEKJES

Carnets sur-mesure

Notitieboekjes op maat

Ontwerp het notitieboekje van uw dromen op de website van Quo Vadis Factory! Maak uw keuze uit onze thematische notitieboekjes: de Bullet Journal®, de Inspiration, de Organisation en de Pratiques. Kies uw favoriete omslag en voeg gepersonaliseerde pagina’s of agendapagina’s toe. Uw notitieboekje wordt daarna individueel vervaardigd in onze fabriek in Carquefou. Enkele dagen later ontvangt u het boekje bij u thuis!

ONTDEK QUO VADIS FACTORY