Rugzakken

De schooltassen en rugzakken van Quo Vadis zijn ontwikkeld door een professioneel team dat het welzijn van kinderen uit de basisschool en het voortgezet onderwijs vooropstelt. Onze ontwerpers en schooltasspecialisten werken nauw samen om producten te creëren die aangepast zijn aan elke leeftijd en lichaamsbouw.

Elk jaar worden de graphics geactualiseerd om mee te zijn met de laatste trends. Zo geven we iedereen de kans om zijn of haar persoonlijkheid te uiten met een motief of stijl die bij ze past!

sac-cartabable-enfant-college-primaire-maternelle-quo-vadis
cartable-enfant-vintage-animascot-quo-vadis

Comfortabele schooltassen

Quo Vadis heeft de ideale schooltas die bij iedereen in de smaak zal vallen: de klassieke schooltas. Hij is van alle gemakken voorzien: moderne, schuine sluitingen, verstevigde hoeken waardoor hij langer meegaat en comfortabele schouderbanden die de rug ontlasten!

ONTDEK DE SCHOOLTASSEN VAN QUO VADIS

sac-a-dos-enfant-college-primaire-maternelle-creche-quo-vadis

Schoolrugzakken

Begin het nieuwe schooljaar goed met een praktische en vooral lichte schooltas met één vak! Hebt u iets meer plek nodig om uw schoolboeken, schriften en agenda van Quo Vadis goed te ordenen? Dan is de rugzak met twee vakken ideaal! In deze rugzak neemt u al uw spullen eenvoudig mee en dankzij de ergonomische, gevoerde schouderbanden profiteert u van optimaal draagcomfort.

ONTDEK DE RUGZAKKEN